İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog

Her Türlü Bahar Hazırlığı İçin Mr Usta’dan Hizmet Alanlar Parıldıyor.

Cemreler düştü, bulutlar aralandı, güneş pırıl pırıl parlıyor ve doğa canlanıyor. Ağaçlar filizlendi, çimenler yeşerdi, kuşlar cıvıldıyor. Soğuk kış günlerinin ardından hepimizin enerjisi tavan yapmış durumda. İşleri bırakıp bir yerlere gidesimiz var. İçimiz içimize sığmıyor, yerimizde duramıyoruz.

İyi de o bahar temizliğini kim yapacak, kışlıkları kim kaldıracak, badanacıyı kim bulacak, camdan kapıdan girmeye hazırlanan böcekler için kim ilaçlama yapacak? Hele bir de taşınmak için baharı beklediyseniz şimdi o kolilerle kim boğuşacak!

Sosyal medyada dolaşan bir duvar yazısı var. Denk gelmediyseniz, “Ev işlerini Marslılar yapsın” diyor. O kadar uzağa gitmenize ya da birilerinin uzaydan inmesine GE-REK yok!

O can sıkıcı ama özen gerektiren işlerinizi bir tıkla halledebilirsiniz. O kadar acele etmeyin ayol… Önce kahvenizi yudumlarken yazıyı okumayı bitirin. Sonra bir tıkla çamaşırları, ütüleri, ikinci tıkla perdeleri, üçüncü ile badanacı, dördüncü ile temizlikçi… Derken bir bakmışsınız yazlıklar inmiş, yıkanmış, ütülenmiş, asılmış, ev temizlenmiş, kombi ve klima bakımdan geçmiş, elektronikler tamir edilmiş…

Baharı bekleyen kumrular gibi siz de taşınmak için beklediyseniz…

İyi yapmışsınız. Mr Usta ile neredeyse parmağınızı oynatmadan taşınabilirsiniz. Aradığınız, işinin ehli ustalar Mr Usta’da…

  • Güvenilir, belgelendirmeleri tamamlanmış profesyonel usta nakliyeci,
  • Yeni evinize badana yaptıracaksınız, usta boyacı,
  • İnşaattan yeni çıkmış bir eve taşınıyorsanız ya da tadilat yaptırdıysanız boya lekeleri, camlar ve inşaat kalıntıları için güvenilir usta temizlikçi,
  • Takılacak lambalar ve elektrik tesisat işleri için usta elektrikçi,
  • Klimanızın demontajı, montajı ve bakımı için usta klimacı,
  • Kombinizin demontajı, montajı ve bakımı için usta kombici

Onlar işleri sizin için hallederken, siz de eşyalarınızı nasıl yerleştirmek istediğinize karar verebilir, arta kalan zamanda güzel bahar havasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorganlar, kazaklar kalkışa hazır ama siz hazır mısınız?

Kat kat giyinmekten, yorgana nevresim geçirmekten kurtulduğumuz günlere kavuştuuuuk… Kavuştuk da kışlıklar temizlenip kalkacak, yazlıklar indirilecek ve temizlenecek. Ama artık söylemeye gerek yok. Bu can sıkıcı işlerin çözümü de Mr Usta’da…

Kışlık kıyafetlerim kaldırmadan önce, yazlıklarım kullanmadan önce temizlensin diyorsanız Mr Usta kuru temizleme, yıkama ve ütüleme hizmeti ile çamaşır yıkayıp kurutmuyorsunuz, kuruyanları ütülemiyorsunuz. Mr Usta’nın bıraktığı şık kanvas çamaşır sepetine hepsini dolduruyorsunuz, parça başına ödeme yapmak yerine sepet başına ödeme yapıyorsunuz. Böylece elektrikten, sudan, deterjandan tasarruf ederek evde yıkamadan daha uygun bir bütçeye bahara hazırlanıyorsunuz. İsterseniz kıyafetlerinizi de ütületebiliyorsunuz. Pamuklara sarıp sarmaladığım çok hassas kıyafetlerim var, kimselere güvenemem diyorsanız Mr Usta’nın özel kıyafetler kuru temizleme hizmetini duyamamışsınız demektir.

Kıyafetleri hallettik, sırada yorganlar, battaniyeler var… Hacimli eşyaları ev tipi çamaşır makinasında yıkamak zor hatta makinanız için riskli olabilir. Bahar temizliği yapayım derken makinanız arıza yapmasın. Yani bizden söylemesi… Ama benim makinanın hacmi büyük diyorsanız, içiniz rahat olsun diye şuraya not düşelim. Beyaz eşya tamiri hizmetimiz de var.

Nerde kalmıştık? Büyük hacimli eşyalarda…

Yorgan, yastık ve battaniyelerinizi Mr Usta’ya gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Bir de perde ve tüllerinizin kışın ağırlığını, kirini, isini üstünden atmasını istiyorsanız yine Mr Usta kuru temizleme veya yıkama hizmetinden yaralanabilirsiniz.

Baharın börtü böceği sadece bahçede güzel

Baharın müjdecisi sadece kuşlar değil tabi… Uğur böcekleri de var… Ve tabi karıncalar, örümcekler, sinekler, daha neler neler… Camları açıp bahar havası alalım derken tüm börtü böceği de salonun ortasına, yatak odamıza hatta mutfağımıza alıyoruz. Hele o karıncalar yok mu? Her an, her yeri basabiliyorlar. İsterseniz gördüğünüz karıncaların etrafına tebeşirle daire çizebilirsiniz. O zaman onun dışına çıkmıyor diyorlar. Eve de renk ve desen katmış olursunuz. Sinekler için tel taktırabilirsiniz. Örümcekleri yakalayıp yakalayıp dışarı atarsınız… Bahar da böyle geliiiip geçer.

Ya da çok geç olmadan Mr Usta’dan böcek ve haşere ilaçlama hizmeti alabilirsiniz. Sadece tek bir tıkla börtü böceğe son verebilir ya da daha sorun ortaya çıkmadan tedbirinizi alabilirsiniz.

Böcekleri hallettik de, bir de hijyeni sağlayalım derseniz dezenfeksiyon ve sterilizasyon için Mr Usta’dan kimyasal içermeyen, doğa dostu, geri dönüşümü olan ürünler ile dezenfeksiyon hizmet almanız da fena olmaz.

Siz yine de “titizim, bu kadar beklemişim evimi kendim taşırım, bahar temizliğimi de kendim hallederim” diyorsanız, aman dikkat diyoruz. O koşturmaca arasında iphone, ipad, apple watch gibi elektronik eşyalarınızın başına bir şey gelmesin. Gelirse şuraya https://mrusta.com.tr/tr/elektronik/iphone-tamiri. Siz evinizi temizlerken biz hasar görmüş ya da arızalı cihazlarınızı oracıkta hallederiz, halledemezsek götürüp halleder geri getiririz.

Bahar kapıda, baharı kaçırmamanız için işinin ehli ustalar sadece bir tık uzağınızda!