İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog


Sevgilinizi Şaşırtan ve Mutlu Eden Hediyeler Mr Usta’da!

Pek çok ülkede büyük bir heyecanla ve sevgiyle kutlanan Sevgililer Günü, çiftlere özel ve unutulmaz bir gün sunar. Birbirini seven ve değer veren çiftler için özel gün olarak hatırlanan bu kutlama gününde, dileyenler sevdiklerini hediye alarak onun için özel bir program yaparak mutlu etmek ister.

Hediye; günün simgesi olarak tercih edilse de önemli olan güçlü bağ, verilen değer ve saygı ön plana çıkmaktadır. Eğer siz de sevgiliniz için özel bir Sevgililer Günü hediyesi hazırlamak isterseniz; Mr Usta’yla yola çıkıp kimsenin aklına gelmeyecek hayatı kolaylaştıran hediyeleri sevdiğiniz kişiye sunabilirsiniz.

Peki, hediye seçimi nasıl olacak?

Öncelikle, Mr Usta Sevgililer Günü hediyesi fikirleri öyle süslü püslü hediyeleri içermez. Günü kurtaran ve hayatı kolaylaştıran, uzun ömürlü hediyeleri kapsar. Teknik servis, temizlik, ev işlerinde yardımcı olacak birçok teknik bilgi sayesinde konforlu yaşamın aksaması önlenir. Siz de bu hizmetlerden faydalanarak hem kendi yaşamınızı hem de sevgilinizin hayatını kolaylaştıracak hediyelerden istediklerinizi seçebilirsiniz.

Sevgililer Günü için alınan çiçekler, ayıcıklar, çikolata kutuları ve kıyafetlerin modası artık eskimeye yüz tutarken bu sene bambaşka bir hediye hazırlayarak sevgilinizin ya da eşinizin mutlu olmasına vesile olabilirsiniz.

Mr Usta’da sevgilime ne hediye planlayabilirim diyorsanız; bize kulak vermenin tam zamanı! Geleneksel hediyeleşme merasimini mazide bırakan, pratik ve yaşam alanını rahatlatan hediyeleri bu satırlarda birlikte inceleyelim. Aklınıza yatacak ve memnun kalacağınız hediye hizmetleri nasıl alacağınızı detaylı şekilde burada görebilirsiniz!

Bu sene kendinizi ve sevgilinizi mutlu etme zamanı! İşte, sevgiliye şaşırtan hediye fikirleri:

Sevgililer Günü için Sürpriz Hediyeler

Mr Usta’dan En İyi Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgilinize ya da eşinize bu sene kuralların dışında bir hediye seçmek istediğinizde öncelikle web sitemizi ziyaret etmeniz gerekecek. Üyelik işlemlerinin ardından onu mutlu edecek ve aklındaki birçok soru işaretini giderecek hizmetlerimizden hediye siparişi verebilirsiniz.

Seçeceğiniz hediyeler hediye kutusunda gelmeyecek elbette :) Alanında uzman kadromuz, hizmet için gerekli olan teknik desteğini alıp sevgilinizin hayatını kolaylaştıracak destekleri sağlamak için adrese yönlendirilecektir.

Kimi zaman günlerdir bekleyen telefon tamiri kimi zaman da bir türlü temizlenmeye fırsat bulunmayan evlerin temizliği için ustalarımız yola çıkacaktır. Hatta evlilik öncesinde evinde ufak tefek değişiklikler yapmak isteyen çiftler için de birçok alanda hizmetimiz mevcuttur.

Boya, boş ev temizliği gibi servislerden faydalanarak sevgililer arasında faydalı ve pratik bir hediyeleşme sağlanabilir. Şimdi hangi hediye seçeneklerinin mevcut olduğuna değinelim ve sizleri de Mr Usta’dan hizmet alıp memnun kalanlarda görmeyi dileyelim.

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Mr Usta Mobilyacı Hizmeti

Eşinizle ya da sevgilinizle evde mobilya kurarak aranızda tatlı ve keyifli bir hatıra bırakmak isterseniz; bu işi Mr Usta’nın mobilya ustalarına bırakarak günün keyfini çıkarabilirsiniz.

Mobilyacı hizmetleri kitaplık monte etmek, evde mobilyaların depreme karşı güvenliğini sağlamak, çocuklu evlerde mobilyaları daha güvenli hale getirmek için hizmet vermektedir. Eğer aklınızda mobilya alanında bir hizmet almak varsa; bu işi bilenlere emanet edip sevgilinizle 40 yıl hatır bırakan bir kahve yudumlayabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Mobilyacı Hizmeti

Mr Usta Boyacı Hizmeti

Sohbet arasında sevgiliniz ya eşiniz evde boya konusunda değişiklik yapmak istediğini ifade etmişse; en kısa sürede Mr Usta boyacı hizmetlerinden sipariş vererek ona unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz. Bunun için öncelikle boya değişikliğinin hangi odada yapılacağını, ne renk istediğini ve aklındaki oda stilinin ne olduğunu öğrenmelisiniz.

Gerekli bilgileri sağladıktan sonra boyacı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Konumunuza en yakın boyacı size gönderilir ve keşif sonrasında istenilen hizmet sağlanır.

Sevgililer Gününe Özel Boyacı Hizmeti

Mr Usta Boş Ev Temizliği Hizmeti

Yeni bir eve geçiş yapan ya da ofis açacak sevgiliniz için verilebilecek en güzel hediye; onu hiç yormadan boş daire temizliğinin yapılmasıdır. Kapının açılmasıyla parlayan fayans ve parkeler, silinen camlar ve dolaplar büyük bir rahatlık getirir. Bu işlem sonrasında eşyaların ve mobilyaların taşınması daha da keyifli bir hal alır.

Sevgilinizin yapması gereken işlere yardım edip onun daha da rahatlamasına destek olmak için Mr Usta’dan temizlik hizmeti alıp boş ev ya da ofis temizliği yaptırabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Ev Temizliği Hizmeti

Mr Usta Kuru Temizleme Hizmeti

Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetleri bir türlü yıkayıp ütülemeye zamanı yoksa; onun daha fazla yorulmasına engel olup günü keyifli bitirmesine yardım etmek ister misiniz? Yanıtınız evet ise; Mr Usta kuru temizleme hizmeti alarak sevdiğiniz kişinin dolabındaki tüm kıyafetleri en kısa sürede yıkattırıp ütülettirebilirsiniz.

Gerekli hizmet rezervasyonunu yaptırdığınız takdirde; sevgiliniz işte ya da dışarıdayken kıyafetler temizlenip kuru ve ütülü şekilde dolabında yerini almış olacak. Kıyafet ütüleme ve temizleme çok zaman aldığı için bu hediyeyi seçerek onun gönlünü mutlu edebilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Kuru Temizleme Hizmeti

Mr Usta Dezenfeksiyon Hizmeti

Zor zamanlardan, günlerce süren hastalıklardan geçiyor olabilirsiniz. Bu süreci sağlıkla atlatmak için yaşam alanında ve işyerinde hijyene dikkat etmelisiniz. Eğer işyerinde ya da ev ortamında temizlik yapılması gerekiyorsa ve bu temizliğin dezenfekte işlemleri ile yapılması öneriliyorsa; Sevgililer Günü için pahalı hediye almak yerine Mr Usta dezenfeksiyon hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Hastalıklara bay bay derken evinizde ya da işyerinizde temizlenmiş bir ortamda kalan işlerinize devam edebilirsiniz. Bu hediye seçimini uygun günde sipariş verdiğinizde; sevgilinizle dışarıda bir kahve içebilirsiniz. Böylece siz kahve içerken eviniz tertemiz olacak. Eve döndüğünüzde, kimyasal madde içermeyen ve doğa dostu ürünlerle dezenfekte edilmiş bir iç mekanla karşılaşabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Dezenfeksiyon Hizmeti

Mr Usta Peyzaj Bakımı Hizmeti

Mr Usta’da Sevgililer Günü hediye fikirleri arasında dikkat çeken peyzaj bakımı, uzun soluklu bir hediyedir aslında. Pencereden bahçenize baktığınızda ağaçların ve bitkilerin bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız; sevgiliniz evde yokken ona bu sürprizi sunabilirsiniz.

Peyzaj bakımı için hızlı çalışan ve alanında uzman kadromuz, sizin istediğiniz saatlerde gelip yeşil alanları tazeleyecek. Peyzaj mimarlarımızın önderliğinde bahçe düzenlemesi, bitki bakımı ve bahçe onarımı kaliteli hizmetle gerçekleşmekte. Bu hediyenin sonunda bahçenizde sevgilinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz!

Sevgililer Gününe Özel Peyzaj Bakımı Hizmeti

Mr Usta Havuz Bakımı Hizmeti

Havuz bakımı hizmetinden de Sevgililer Günü hediyesi olur! Eğer havuzlu bir eviniz varsa ve artık havuz sezonunu açmak istiyorsanız; açık ya da kapalı havuzları profesyonel kadroyla inceleyen, gerekli onarımları yapan, kimyasal madde kullanmadan temizliğini yapan hizmetimizle tanışabilirsiniz. Bu hizmetimizi konumunuza en yakın havuz bakım servisleri gerçekleştirmekte.

Kullanımı rahat, hijyenik ve temizlenmiş havuz keyfi yapmak istediğinizde Mr Usta’dan hizmet siparişi vermeniz yeterli olacak. Sevgilinize özel ve kullanışlı bir hediye sunmak istediğinizde en kısa sürede rezervasyon yapıp uygun rakamları görüp hizmetten faydalanabilirsiniz. Hediyenizin tadını çıkarmak için açık ya da kapalı havuzda tatil havasında bir gün geçirebilirsiniz!

Sevgililer Gününe Özel Havuz Bakımı Hizmeti

ÇMr Usta Koltuk - Halı Yıkama Hizmeti

Eşinize, sevgilinize hayatında kolaylık sağlayan bir hediye vermek için Sevgililer Günü’nü değerlendirebilirsiniz. Bunun için en çok kullandığı koltuk takımını ya da halıları temizlettirebilirsiniz; elbette halı koltuk yıkama hizmeti ile! Kullanıma bağlı olarak yaşanan leke, kir ve kötü kokuyu profesyonel cihazlarla temizleyen ilk gün yeniliği sağlayan temizlik ekibimizle tanıştığınızda iyi ki bu hizmeti almışım diyeceksiniz.

Ayrıca günlerdir yoğun çalışan ve gününü telaşla geçiren sevgilinizi mutlu etmek için de iyi bir fikir olacak. Koltuk silme derdine, halı temizleme stresine son vererek onun keyifli bir gün geçirmesine yardım edebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de Mr Usta sizi ve sevdiklerinizi düşünür!

Sevgililer Gününe Özel Koltuk Halı Temizlik Hizmeti