İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog

Evde, yaşam alanlarında petek temizliği nasıl yapılır? Sararan, paslanan, kirlenen petekleri temizlemenin püf noktaları bu yazıda!

Tül perde, yıpratmadan nasıl temizlenir? Perde yıkamaya dair ihtiyaç duyabileceğin en iyi ipuçlarını sana özel derledik!

Evde avize nasıl takılır? Ev dekorunda avize takarken size yardımcı olacak güvenlik önlemleri ile pratik ve hızlı 3 aşama bu yazıda!

Temizlik yaparken çamaşır suyu kıyafetlerinize bulaştıysa çözümü var! İşte, çamaşır suyu lekesini çıkarmanın kolay yolları!

Ev ve yaşam alanlarında cam temizleme işine girenler için en pürüzsüz püf noktalarını sıraladık! Cam nasıl silinir? İşte hijyenik ve pratik bilgiler!

Ani bir kesik ya da ev kazası durumunda kan lekesi nasıl çıkar? Kıyafetten, kumaştan kan lekesi çıkarma yolları ve kesin çözümler burada!

Çamaşırlarımızı makine yıkıyor peki onu kim yıkayacak? İşte, çamaşır makinesi kokusunu yok etmenin en kolay ve kesin yolları!

Okulda ya da çalışma ortamında elinize, kıyafetinize bulaşan mürekkep lekesi nasıl çıkar? Mürekkep lekesi temizlemenin 7 pratik yolu bu yazıda!

Kırılan, parçalanan objelerinizi anında yapıştırma gücüne sahip hızlı yapıştırıcı elden, kıyafetten nasıl çıkar? İşte en çabuk çözümler!

Yaz aylarında sıcak havayı elimine etmek için klima karşısında sık sık vakit geçiriyorsanız klima çarpması ile yüzleşebilirsiniz! Peki nedir bu klima çarpması? İşte yanıtı!

left
/7
right