İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog

“Usta aramaktansa, deveye hendek atlatırım daha iyi ” diyenlere müjde:

Artık verdiği hizmetin arkasında duran bir uygulama var:  Mr Usta!

Beyaz eşya tamiri, kırılan cep telefonu ekranının değiştirilmesi, kombi bakımı ya da boya badana da dahil olmak üzere evdeki herhangi bir tadilat… Hatta buna taşınmayı bile ekleyebiliriz. Artırıyoruz, inatçı lekeleri gidererek narin giysileri bir nevi tamir eden kuru temizleme hizmetini de…

Çoğu kişi için, bir cihazın bozulmasından ziyade, onu güvenilir ve kaliteli bir şekilde tamir edecek kişiyi bulmak daha can sıkıcı.

Hadi dürüst olalım. Ülkemizde ustaların özellikle belirttiği gün ve saate sadık olma konusunda kötü bir şöhreti var. Hadi diyelim geldi, bir minik dokunuşla çözülebilecek şey için konuyu bilmememizi fırsat bilip, ‘Yoğun bakıma almamız lazım”, “Bunu artık üretmiyorlar”, “Abla, yer yamuk!” gibi ifadelerle durumun vahametine ikna ettikten sonra ederinden 3-5 misli para isteme riski var. Hadi onda da insaflı davrandı diyelim, bu kez de dediği vakitte bitireceği ya da başka arızalara sebep olmayacağı koskoca bir muamma.

Hal böyle olunca insanlar da “Açarım Youtube videosu kendim yaparım, nedir yani!” diyebiliyor. 

Bu iyi niyetli girişimin sonu ise, eşyalar için yenisini almaya, tadilat için yeni bir eve taşınmaya varabiliyor.

“Nerede o eski ustalar!”

O gerçek ustalar, o güzel atlara binip gitmediler, merak etmeyin. Buradalar. Dertlerinize derman olmak üzere, geçen yıllarda Dubai’de rüştünü kanıtlayıp şimdi yurda giriş yapan, %100 yerli girişim Mr Usta sayesinde, bir tık kadar yakınınızda. 

Mr Usta verdiği hizmetin arkasında duran,  tamirat, tadilat, nakliye, temizlik ve kuru temizleme gibi geniş bir yelpazede hizmet veren işinin ehli, güvenilir, dakik ustalar ile “işi görülsün, sorunu kolayca çözülsün” isteyenlerin tek adresi.

Ustanızı, Mr Usta uygulaması ile çağırmanız için 7 sağlam sebep

“Tamam da zaten yeterince usta bulma uygulaması var. Mr Usta kuş mu konduruyor?” diye kafasında soru işareti olanlar için Mr Usta’nın farklarını tek tek açıklayalım:

  1. Mr Usta; kaliteli hizmet ve teknoloji altyapısı sayesinde verdiği hizmetlerin arkasında

Mr Usta’da her üstüne tulum giyen, eline tornavida alan usta, usta değildir. Platformdaki ustalar filtreden geçirilerek özel bir eğitim sürecinden geçirilen ve Mr Usta tarafından sertifikalandırılmış, usta elektrikçilerin, usta boyacıların, usta tamircilerin toplandığı en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlayan çözüm ortaklarıdır.

  1. Mr Usta’da randevular sistem üzerinden alınır, sorularınız için ustaya “özelden yazışalım” demek gerekmez

Mr Usta’da teklif sistemi yoktur. İhtiyacın olan hizmeti, önceden belirlenmiş sabit fiyatı ile, talep ettiği gün ve saati seçerek sipariş verebilirsin.

  1. Mr Usta’da fiyat “Senin güzel hatırın için şu kadara olur” kriteriyle verilmez

“Bana kaça olur?” diye pazarlık başlatmak bazılarımızın yanaklarının kızarmasına neden olabilir, bazımızda ise kaşıntı yapabilir. Siz de bu iki gruptan birine giriyorsanız ve alacağınız hizmetin bedelinin dalgalı döviz kuru gibi inişli çıkışlı değil, sizin için de Kraliçe Elizabeth için de aynı tutarda olduğundan emin olmak istiyorsanız Mr Usta size göre. Çünkü Mr Usta’da “aynı hizmete, aynı fiyat” kuralı geçerli.

  1. Mr Usta’da müşteri hizmetlerinde gerçek bir insana ulaşabilmek için hayat enerjinizin çekilmesine gerek yoktur

2014’te yapılan bir araştırmaya göre, müşterilerin çağrı merkezinde gerçek bir kişiye ulaşmaları için geçen süre ortalama 13 dakika. Daha güncel ve hatta pandemi sonrası araştırmalar ise gösteriyor ki müşterinin herhangi bir şekilde beklemeye tahammülü yok. İşi o an, o dakika çözülsün istiyor. İşte Mr Usta bunu vadediyor; yani olmaz ya hadi bir sorun yaşadınız ve müşteri hizmetlerini aradınız. Kanlı canlı ve sizi anlayan müşteri hizmetleri yetkilisine kolayca ulaşıyor,  talep ve sorunlarınıza hızlı çözüm bulabiliyorsunuz.

  1. Mr Usta’da ödemeler elden alınmaz, “iş bitti” demeden paranız ustanın hesabına aktarılmaz.

Ödeme ustaya elden değil, platform üzerinden kredi kartı ile yapılıyor. Hizmet talep edildiğinde hizmet bedeli karşılığı sadece provizyon alınıyor, kredi kartından çekim ancak usta işi tamamladığında gerçekleşiyor. Kısaca alışverişiniz güvende.

  1. Siz hiç verdiği hizmetin olası hasarlarına karşı sigorta yapan usta duydunuz mu? 

Sıkı durun, hala gözünüzden mutluluk yaşları gelmediyse burada gelecek! Mr Usta tüm hizmetlerini olası durumlara karşı sigortalıyor! Yani hizmet de hizmet sırasında oluşabilecek hasarlar da güvence altında.

  1. Mr Usta’da “yok artık” dedirtecek, bazı hizmetler de var

Mr Usta’da tamirat, tadilat, taşınma, boya & badana, ofis temizliği, boş ev temizliği, kuru temizleme, çamaşır yıkama ve ütüleme, sıhhi tesisat gibi hizmetlerin yanı sıra ayağınıza kadar gelip kırılan cep telefonunuzu tamir etme hizmeti var ki esas o çöl sıcağında soğuk su gibi geliyor.

Mr Usta ile her şey yolunda.

Güvenilir ustalara ulaşmak Mr Usta uygulaması ile bir tık kadar yakınızda.

Uygulamayı indirin, keyfinize bakmaya başlayın.

Üstelik ilk alışverişiniz hem indirimli hem hediyeli.

Aşağıdaki düğmeye basarak hemen sipariş verebilirsin!

Sipariş Ver