İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog

Yeni bir yere işini bilen bir firma ile taşınırsanız, Yeni hayatınızın ne kadar umut dolu ve güzel olduğuna odaklanabilirsiniz

Arkadaşlarınızdan en az bir kere kötü taşınma deneyimi dinlemişsinizdir.

Sonra taşınma sırası size gelmiştir. Yepyeni bir eve geçiyorsunuzdur. Belki yeni birkaç eşya alacaksınız, yeni mahalle, yeni komşular, evdeki yeni badana kokusu… Pembe hayallere dalıp gittiğiniz anda taşınma karabasanına yakalanırsınız. Şimdi güvenilir nakliyeci nereden bulacaksınız! Son taşınmanızdaki nakliye şirketinden memnun kalmamıştınız. Tam bir ‘Allah düşmanıma vermesin’ tarzında bir deneyimdi. Internette araştırdınız. Seçenekten geçilmiyor. Hepsi evden evde hatta odadan odaya taşıyor, her şeyi sizin için özenle koliliyor, hangi eşya hangi odaya gidecekse ona göre kolileri düzenliyor. Yok, yoook, merak etmeyin siz, hiçbir şey kırılmıyor, çatlamıyor, patlamıyor. Yani en azından onlar öyle diyorlar.

Sonra taşınma günü geliyor. Evin odalarına dağılan bir ekip, bir bakmışsınız karınca gibiler. Koliler tek tek doluyor, kapanıyor. Amma velakin kolilerin üzerinde hangi odaya ait olduğuna dair not düşülmemiş, kırılacak kutusu hangisi belli değil. Eşyalar yeni eve nasıl varacak emin olamıyorsunuz! Hangi koliden ne çıkacak bilemiyorsunuz! Yüreğiniz sıkışıyor. Çaresiz, yeni evin yolunu tutuyorsunuz, beklemeye başlıyorsunuz. Aynı karınca ekip yeni eve kendi elleriyle yaptıkları kolileri getiriyor. “Biz açıp yerleştiriyoruz” demişlerdi ama hangi kolide ne olduğunu bilene aşk olsun! Uğurluyorsunuz… Kolileri açmaya başladığınızda mutfak kolisinden paketlenmemiş bir çift ayakkabı, anneannenizden yadigar dantellerin arasından zeytinyağı şişesi çıkıyor. Tabakların arasına koruyucu kağıt koyulmamış, kırılanlar var. Kütüphaneyi sökmeye üşenmişler, kamyonun arkasında sallana sallana geldiği için belli bir salınım edinmiş, düz duramıyor. Hacimde kocaman, ağırlıkta boş dedirten, sarıp sarmalanmış bir paketi açmak için uğraşıyorsunuz. İçinden, 10 kağıt açtıktan sonra ulaşabildiğiniz aslında atılacak plastik bir şişe çıkıyor. Yürek dayanmaz…

Demek ki siz evden eve taşınma şirketi ararken Mr Usta henüz faaliyete geçmemişti!

Geçmiş olsaydı profesyonel, daha kapıyı açtığınız anda güven veren, koliler ve odalar arasında ne yaptığını bilen bir ekip sayesinde tabaklar güvende mi, aile yadigarı dantel lekelenir mi diye düşünüyor olmazdınız! Yeni evinizde kahve keyfi yaparken gözünüz kenarı çizilmiş sehpaya takılmaz, birkaçı kırıldığı için bozulan bardak takımınıza siniriniz kalkmazdı. Geçmiş olsun!

Doğru nakliye şirketinin 6 özelliği

  1. Öncelikle resmi belgelere ve sertifikalara sahip olur.
  2. Yeri, yurdu, sahibi bellidir. İletişim bilgilerine, adreslerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  3. Anlaşılır şekilde bir iletişim kurar. Sizin söylediklerinizi onlar anlar, onların söylediklerini de siz anlarsınız. Havada bir konu kalmaz.
  4. “Hallederiz” yaklaşımı yoktur, kaliteli hizmet sunar. Neyin halledilir, neyin halledilemez olduğunu veya nasıl halledileceğini bilir ve size açıkça bilgi verir. Piyano gibi hassas eşyaların nasıl taşınacağını bilir, bilmiyorlarsa dürüstçe belirtir.
  5. Tüm taşınma sürecini önceden planlar. Planladığını nasıl bilirsiniz? Sizden sadece adres, kat ve ev büyüklüğü bilgisi almaz, detaylı sorular sorar. Verdiği zamanlamaya sadık kalır, tüm aşamaları hızlı ve zamanında halleder.
  6. Sabit fiyat güvencesi verir. Ekstra işleri sizinle baştan konuşur.. Siz de farklı bir şey talep ederseniz fiyata dahil olup olmayacağını baştan bilirsiniz.

Taşınmada Mr Usta gibisi yok!

Mr Usta’da tüm bu yukarıda saydıklarımızı ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Örneğin ödemeyi kredi kartı ile sistem üzerinden yaparsınız. Mr Usta’da, sadece alanında yetkin, belgeli profesyoneller çalışır; demontaj, kolileme, montaj gibi taşınmanın tüm aşamalarını titizlikle yürütür.

Tüm bu süreçte, olmaz ya, diyelim bir sorunuz ya da sorununuz oldu, Mr Usta müşteri hizmetleri yetkilisi size yardıma hazırdır.

Üstelik tüm bunlar size verilen fiyata dahildir, “kapı açmıyor, bıçak kesmiyor” gibi bahanelerle sürpriz masraflar çıkmaz.

Taşınırken ihtiyacınız olan tüm hizmetler için de Mr Usta!

Tüm bunlara ek olarak; evi taşınmaya hazır etmek için de Mr Usta çözüm ortağınız. Çünkü Mr Usta’nın geniş hizmet profilinde, boya badana, boş ev veya inşaat temizliği, elektrik ve tesisat hizmetleri de bulunuyor. Hatta bize kalsa perdeleriniz ve ev tekstili için de çamaşır, ütüleme, kuru temizleme hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Mr Usta ile tanışın, arkadaşlarınızı farklı bir hikaye ile şaşırtın.

Aşağıdaki düğmeye basarak hemen sipariş verebilirsin!

Sipariş Ver