İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog

Bana Burcunu Söyle Sana Favori Mr Usta Hizmetini Söyleyeyim.


Biliyorsunuz, Mr Usta’nın beyaz eşyadan cep telefonu tamirine, elektrik, sıhhi tesisat, bakım-onarım gibi işlerden taşınmaya, ilaçlamadan yıkama, ütüleme ve kuru temizleme hizmetlerine kadar uzanan geniş bir hizmet yelpazesi var. Elbette her hizmetimiz yaşamınıza güzellik katmak, işinizi kolaylaştırmak için var. Ama tüm o hizmetler arasından sıyrılıp öne çıkan bir favoriniz mutlaka vardır!
 
Çocuklara sorulan en gıcık sorular listesinde ilk sırada yer alan  “anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı?” sorusu gibi biz de soralım “ütü hizmetimizi mi seviyorsunuz boya badana mı?”
 
“İkisini de eşit!”…
 
…demeyin inanmayız. Burada biz bizeyiz. Sonuçta birini diğerine tercih etmek için, başta hangisine ihtiyaç duyduğunuz olmak üzere, bir dolu sebebiniz var.
 
Hatta bu sebeplerden biri “burcunuz” bile olabilir. Hadi bir oyun oynayalım ve düzenli başağın, duygusal balığın ya da sabırlı yengecin kalbini hangi hizmetimizle kazanırız beyin fırtınası yapalım…
  
Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Koçlar genelde, aktif, dinamik, inisiyatif alan kişilerdir. Ev işleri, tamirat, tadilat söz konusu olduğunda  da epey cesurlardır. Her şeyi kendileri yapmaya soyunur ama sabırsız ve aceleci oldukları için çabuk sıkılıp işten işe atlarlar. Böylece yıkanmış ama asılmamış çamaşırlar, içinden teller sarkan prizler ve tek duvarı boyanmış odalarda, hiçbir şeyi tam olarak bitirmemenin huzursuzluğu içinde kalabilirler. Ama sevgili koçlar, siz aynı zamanda yöneticilik vasfı güçlü kişilersiniz. İşleri Mr Usta’nın ustalarına bırakıp, siz onların organizasyonu işini üstlenebilirsiniz. Kısacası işten işe atlamayın, ustalardan usta beğenin… Bunun için buyurun sizi  şöyle hizmet kataloğumuza (LINK: tüm hizmetleri bir arada gösteren sayfa) alalım.
  
Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs)
Zevkli, tutkulu, sanat yönü güçlü, lüks ve konfora düşkün boğalar,  temizlik ve hijyen konusunda da belli bir standardın üstünü tercih ederler. Yine de temiz bir ortamı tercih etmeleri, bunu kendi yapacakları anlamına gelmiyor. Zira çamaşır yıkamak ile kanepeye uzanıp bir film seyretmek arasında bir seçim yapması gerekse, kanepe galip gelecektir.  O yüzden boğalar en iyisi çamaşır ve ütü hizmetini Mr Usta’dan alsın, kendisini ise köpüklü bir banyonun huzuruna bıraksın.  Çamaşır ve ütü hizmetimizle ilgili detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz sayın boğalar. Sonra da küveti doldurmaya başlayabilirsiniz. 
  
İkizler (22 Mayıs - 21 Haziran)
Meraklı, kıpır kıpır, zeki, iletişimi güçlü, konuşmayı, yazmayı seven ikizler burcunun en öne çıkan özelliği değişken ruh halidir. Değişen ruh haline uygun olarak da bulunduğu ortamda sürekli değişiklik ister. Yeni insanlar, yeni mekanlar, yeni eşyalar onu çok mutlu eder. Bu sebeple Mr Usta’nın dakik, titiz ve profesyonel taşınma hizmeti ikizler burcuna ilaç gibi gelecektir. Taşınmaktan daha hızlı ve pratik bir çözüm olarak ise, boya badana yaptırarak   bulunduğunuz ortamı yeni bir havaya büründürebilirsiniz.  Taşınma hizmetine buradan, badana boya hizmetine de buradan ulaşabilir, dönüşümlü olarak bir onu bir onu kullanarak içinizdeki değişim tutkusunu sürekli besleyebilirsiniz.
 
Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Şefkatli, hassas, duyarlı, duygusal yengeçler hem ailelerine hem de kişisel eşyalarına çok düşkünlerdir. Her eşya ile duygusal bir bağ kurar, hiçbir şeyi atamazlar. Bu sebeple bir cihazının örneğinin buz dolabının bozulması onu üzüntüden üzüntüye sevk eder, arkasından günlerce yas tutabilir. Bu durumda yengeçlerin favori Mr Usta hizmeti, tamirat ve onarım hizmetleri diyebiliriz. Böylece dedesinin dedesinden kalma kombisini, bebekliğinde hediye edilen tabletini daha uzuuuun yıllar kullanabilir. Yengeçlerin arızalanan eşyalarını sihirli dokunuşlarıyla iyi edecek, onları olası depresyonlara girmekten kurtaracak o alnı öpülesi ustalara ulaştıracak link işte burada ….
 
Aslan (23 Temmuz - 23 Ağustos)
Aslanlar için imaj çok önemlidir. Göze çarpmayı, karizmatik olmayı severler. İddialı kıyafetleri, göz alıcı renkleri, alışılmışın dışında tasarımları cesurca taşıyabilirler. Titiz aslanlar imajlarına leke gelmesin istediği için bu kumaşıyla, çizgisiyle farklı kıyafetlerin de lekesiz, tertemiz  ve jilet gibi ütülü olmasını isterler. Mr Usta, kuru temizleme hizmetiyle aslanların bu kıymetli parçalarını kapıdan teslim alıyor, özenle temizleyip kapısına teslim ediyor. Üstelik çekerse, rengi atarsa, dokusu bozulursa diye endişelenmelerine de gerek yok. Çünkü Mr Usta’nın tüm hizmetleri gibi çamaşır, kuru temizleme ve ütüleme hizmetleri de sigortalı. Bizim tanıdığımız aslanlar, bu hizmeti nasıl alacaklarını en ince detayına kadar bilmek isterler. Hadi o zaman buraya bir tık.
 
Başak (24 Ağustos - 22 Eylül)
Başak deyince akla düzen gelir. Titiz, becerikli, zeki, dakik ve çalışkan başakların belki de en zorlayıcı özelliği mükemmeliyetçilikleridir. Ev temizliğinde de çıtaları oldukça yüksektedir. Özellikle yeni taşınacakları bir evdeki temizlik söz konusu olduğunda… Sevgili başaklar, sağda soldaki boya lekeleri, buzlu cammış gibi duran pencereleri ve bilimum yerlerdeki inşaat kalıntılarını dert etmeyin, bu işi Mr Usta’nın dakik ve işinin ehli temizlik ekibine devredin. Not edin, linki veriyoruzzzz. Buraya tıkla.
 
Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Dengeli, uyumlu, adil, zarif, nazik ve sosyalliği çok seven teraziler biraz da üşengeç olduklarından bozuk alet edevatlarını, camı kırık telefonlarını tamir ettirmek yerine gezip tozmayı ve tamirat işini ertelemeyi tercih edebilirler. Bu sebeple teraziler tamirciye gideceğine, tamirci onlara gelse fena mı olur? Mr Usta’da ustalar, teraziler ve yoğunluktan tamirciye gitmeye fırsat bulamayanlara özel  ekran değişimi gibi standart telefon arızaları için yerinde tamir hizmeti sunuyor. Şimdi linki buraya bırakmasak, siteyi dolaşıp hizmeti bulmaya da üşenebilirler. O yüzden yerinde tamir hizmetimizin detaylarına buraya tıklayarak ulaşıyoruz.
 
Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Konu evini düzenli tutmak olduğunda akreplerle rekabet edebilecek çok az insan vardır. Ancak kararlı, gözü kara, derin, sezgisel, farkındalığı yüksek akreplerin asıl sorunu, evinin yeterince temiz olmadığını düşünmesidir. Çünkü akrepler biraz takıntılı ve şüpheci sayılabilirler. İşte bu sebeple tam da doğanın, çiçeğin böceğin uyandığı bahar öncesi Mr Usta’dan alacakları böcek ve haşerelere karşı ilaçlama hizmeti için buraya tıklayıp , içlerinin daha rahat olmasını sağlayacak. E bir de pandemi var. Steril bir ortam için kimyasal içermeyen, doğa dostu, geri dönüşümü olan ürünler ile dezenfeksiyon hizmet almak için de buraya tıklamak fena olmazdı.
 
Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Yaylar, neşeli, canlı, hareketli, iyimser, iyiliksever oldukları kadar özgürlüğüne, yemeye, içmeye, gezmeye  düşkün insanlardır. Onlar için birinci öncelik eğlenmektir. Bu sebeple en iyisi mümkün olan her işi Mr Usta’ya bırakabilir, kendileri özgürce gezip tozabilirler. Para hesabına pek dikkat etmeyen bu burç, Mr Usta’nın aynı hizmete sabit fiyat uygulaması sayesinde bütçesini de daha kolay planlayabilir. Hesap kitap işinden pek hoşlanmıyorsunuz tamam ama keyifli bir yazıyı fiyatlandırma ve ödeme politikamız konusunda bilgi almaya da hayır demezsiniz biliyoruz. İstikamet yazıdaki 3. ve 5. maddeler!
 
Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Oğlaklar, stratejik, planlı, düzenli, tertiplilerdir. Biraz fazlasıyla hatta eli sıkılığa varacak ölçüde, tutumlu olmaları ise en zorlayan yönüdür. İşte tam bu sebeple Mr Usta’nın sepet başı çamaşır hizmetinin tam oğlaklara göre olduğunu düşünüyoruz. Mr Usta müşterilerine haftalık çamaşırlarını biriktirecekleri, kanvas kumaştan üretilmiş şık bir çamaşır sepeti bırakıyor. Sepet dolduğunda bu dolu sepeti teslim alıyor; parça başı değil, sepet başı sabit bir ücret karşılığında yıkayıp katlayıp geri getiriyor.  Böylece deterjan ve çamaşır makinesi kullanımına göre daha az bir bütçe ile haftalık çamaşırlar temizleniyor. İnanamadınız di mi sizi şüpheciler! Hizmetin detaylarını şuradan bir kez daha okuyun, sonra hemen Mr Usta mobil uygulamasını indireceksiniz.
 
Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Yenilikçi, modern, farklı, sıra dışı kova, belki de tüm burçlar içinde yeni yollar denemeye en açık burçtur. Bu yüzden Mr Usta’nın elektrik, tesisat, klima, kombi ustaları, boyacıları, taşınma veya temizlik hizmeti, kuru temizlemesi… Hepsi kovaların favorisi, hepsi kovaların gözbebeğidir. Sizi doğrudan web sitemizi (Mr Usta Türkiye) dolaşmaya davet ediyoruz, o bitmeyen öğrenme hevesinizle her köşesini detaylıca inceleyeceksiniz biliyoruz. Yani henüz dolaşmadıysanız!
 
Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Ah hassas, duyarlı, empatik, vicdanlı balık… O yüzden bir balık için, Mr Usta’dan hangi hizmeti aldığı değil, hizmetin onda uyandırdığı duygu önemlidir. Minnet, memnuniyet, şükran… Bir balık, Mr Usta’dan hangi hizmeti alırsa alsın tüm bu duyguları topluca hissedecek. Bunlara mutluluk göz yaşlarının eşlik etmesi de garanti!  Balıklar bu hassas yapılarıyla aynı zamanda çok yaratıcıdır ve  işlerine tutkuyla bağlıdır. Müzik, resim, dans, seramik gibi sanat dallarında yüksek başarı elde ederler. Temizlik, titizlik konusunda ise “idare etsin yeter”cidirler. E o zaman, sanatın herhangi bir dalında  açacakları bir atölyeyi kim temizleyecek? Sevgili balıklar siz üretmeye devam edin atölye-ofis temizliğinizi ise bize bırakın! Detaylar için buraya tıklayın
 
 
 
Önemli not: Burada yazılanlar astrolojik tavsiye değildir. Eğlence amaçlı yazılmıştır.