İlk Siparişine Özel %30 İndirim Seni Bekliyor. Kod: MERHABA30
Blog
Split Klima Nedir?

Klimaların inovatif türleri arasında yer alan split klima modeli, en çok kullanılan ve en çok verim alınan klimalar arasında ilk sıralarda yer alır. Peki split klima nedir, çeşitleri ve kullanımına dair ipuçları bu yazıda!

Daha Fazlası
Epoksi Nasıl Yapılır? İpuçlarıyla Detaylı Anlatım!

Küpe, anahtarlık, kolye, dekoratif obje ve dahası! Epoksi nasıl yapılır? Epoksi kullanımı hakkında aşama aşama ipuçları bu yazımızda!

Daha Fazlası
Kombi Nedir, Nasıl Açılır ve Kullanılır?

Doğal gaz kullanımında konforu artıran kombi nedir? Mevsimine göre kombi nasıl açılır ve hangi ayarda kullanılır? İşte, kombi kullanımına dair tüm ipuçları!

Daha Fazlası
Akrilik Boya Nasıl Kullanılır?

Ev ve yaşam alanlarında çeşitli objeleri boyamak için akrilik boya nasıl kullanılır? Akrilik boyama hakkında adım adım tüm ipuçları bu yazıda!

Daha Fazlası
Klima Sıcak Üflemiyorsa Ne Yapılmalı?

Kış soğuklarında ev ve yaşam alanlarınızda klima sıcak üflemiyorsa ne yapmalı? Klimanın sıcak üflemesi için gerekli hızlı ve pratik çözümler burada!

Daha Fazlası
Stor Perde Nasıl Takılır?

Ev dekorunda son yılların trendi stor perde nasıl takılır? Destek almadan stor perde takılışı ve en pratik monte yöntemleri bu yazıda sizlerle!

Daha Fazlası
Badana Nasıl Yapılır?

Evini, ofisini boyamak isteyenlere müjde! Yenileme çalışmasını keyifli bir aktiviteye dönüştürecek boya badana nasıl yapılır? En doğru ipuçları için tıklayın.

Daha Fazlası
Klima Kış Modu Nedir? Nasıl Çalışır?

Soğuyan havalarla birlikte iç mekanlarda ısı korumak önemli! Peki, klima kış modu nedir ve nasıl açılır? İşte, kış aylarında klima kullanım ipuçları!

Daha Fazlası
Kuru Temizleme Nedir, Nasıl Yapılır? 4 Adımda Kuru Temizleme

Ev imkanlarında çıkmayacak lekeler için kuru temizleme hizmetine başvurabilirsiniz! Peki, kuru temizleme nedir, nasıl yapılır ve sistemi nasıl çalışır? İşte aradığınız faydalı bilgiler!

Daha Fazlası
Burcunu Söyle Sana Favori Hizmetini Söyleyeyim - Mr Usta

Mr Usta’nın elektrik, sıhhi tesisat, bakım-onarım gibi işlerden taşınma hizmetlerine kadar uzanan geniş hizmet yelpazesi var. Peki favori hizmetin hangisi?

Daha Fazlası
left
/7
right